Énverzum

Christoph 30 éves üzletember. Mindennapjai nem feltétlenül jól, de telnek. Igazából, egyetlen problémája van, az emberek.

Folyamatos stressz, idegbaj, dugó és a boltos néni kíséri útját. Úgy dönt, hogy nem fogja tovább elviselni a szenvedéssel és monotonitással teli napjait, így elhatározza, hogy változtatni akar életén. Egy életmódváltást ígérő cég szolgáltatását igényli.

Christophot kirepítik az űrbe, ahol jógamestere és többi szakember dolgozik vele, hogy megtalálja belső békéjét. Az egyetlen gond, hogy Christophon kívül senki sincs az űrhajón. Mit sem sejtve egy hatalmas meteorzápor miatt megszakadt a kapcsolat közte és a Föld között.

Christoph habzsol az egyedüllétben, csodálja a gyönyörű panorámát, elénekli kedvenc dalait, azonban hamarosan rá kell eszmélnie, lehet, hogy mégis sokkal jobb élete van a Földön az emberekkel.


Szereposztás:

(Felvételről*)


Az előadás során koncertszerű, intenzív fényhatásokat alkalmazunk!


Az előadásban elhangzó magyar slágerek: Up-Nap; Back II Black-Zene nélkül mit érek én; Soulwave-Kalandor; Intim Torna Illegál-Csillagtengeren; Hungária-Csavard fel a szőnyeget; Dolly Roll-Elpattant egy húr; Zaporozsec-Azon az éjszakán; Kft-Afrika; Hungária-Csókkirály; Magna Cum Laude-Pálinka dal; Kovács Kati-Úgy szeretném meghálálni; Chrino-Idő; Chrino-Ne hagyd


Az előadás hossza: 2 óra 20 perc 1 szünettel

Az előadást 12 éven aluliak számára nem ajánljuk!

*Az előadásban a felsorolt művészeket a díszlet részeként szolgáló hatalmas televízión keresztül ismerhetjük meg, akik további szereplőkként lépnek fel a történetben.

Adatkezelési Tájékoztató Felhasználási Feltételek Impresszum